Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

Elment randizni egy sráccal, aki végül egy pincérnővel kezdett el flörtölni

0

Rossz randiból szinte mindenkinek lehetett már pár, Emely S-nek ezek közül is az egyik legrosszabb jött össze. A randevú helyszíne egy étterem volt, ott viszont a srác nem Emelyvel foglalkozott, hanem a pincérnővel, aki kiszolgálta őket. A pincérnő pedig elég jól fogadta a flörtölést.

A srác, akivel eljöttem randizni, flörtöl a pincérnővel. De mondok jobbat, a lány visszaflörtöl, miközben én is ott vagyok.

Emely ezért úgy döntött, meghívatja magát még a férfivel pár italra, hogy aztán ő is elkezdjen ismerkedni a bárban.

@hotpinksagittarius

##firstdate ##datingin2021 ##dating ##datingadvice ##baddatestory ##datinginyour20s ##summervibes

♬ Chiquitita x Twilight – twibytez

A kommentelők megrohamozták Emelyt kérdésekkel, aki válaszul elmesélte, nem először találkoztak a férfivel, előtte két nappal bárban szólította le, és úgy gondolta, barátság lehet közöttük. Azt is elmondta – bár ezek után azért merülnek fel kérdések az őszinteségével kapcsolatban –, hogy ő, mikor megadta végül a srácnak a számát, nem is a férfi tetszett neki, hanem annak barátja. Aztán, mikor a srác elhívta, azt hitte többen lesznek, csak ott jött rá, ez egy randi.

Oké, kedves srác, adok neki egy esélyt.

Aztán végül a csapos jobban tetszett a férfinek. Emely pedig aztán még ott megismerkedett egy nővel, összebarátkoztak, majd hazament. Soha többé nem beszélt a férfivel, aki pár nappal később újra megkereste. Ezzel azokra a hozzászólásokra is reagált, akik szerint nem volt elég érdekes a srácnak, hiszen, akkor miért kereste volna fel még egyszer pár nappal később.

Emely azóta egy másik sráccal randizik, aki „gentleman”.

The post Elment randizni egy sráccal, aki végül egy pincérnővel kezdett el flörtölni first appeared on 24.hu.

Leave a Reply