Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről
Tökéletes módszerrel csempészett be egy liter vodkát a fesztiválra egy amerikai srác

Egy zenei fesztivál résztvevői nem csak a jegyeik megváltásával fizetnek a programokért, hanem azzal is, hogy a rendezvény területén általában jóval többet kell fizetniük egy adag ételért, vagy italért, mint általában. Ezért vannak mindig ügyeskedők, akik kintről bevitt piával próbálják megkerülni a rendszert.

Egy amerikai srác például már hetekkel a chicagói Lollapalooza előtt gondoskodott arról, hogy nehogy szomjas maradjon a fesztivál ideje alatt. Az ismeretlen férfi a fesztivál megnyitója előtt három héttel kiment a rendezvénynek otthont adó parkba, és elásott a földbe egy üveg vodkát. Az italt aztán akkor ásta ki, amikor már javában zajlottak a koncertek. Az ital előbányászásáról videó is készült, ami az augusztus 1-ig tartó fesztivál zárása után kezdett el terjedni a Twitteren – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Bár a módszer kockázatmentesnek tűnik, azért senkinek sem ajánljuk a kipróbálását. Egyrészt azért, mert illegális, másrészt pedig azért, mert könnyen előfordulhat, hogy valamilyen bódé, büfé, mosdó, vagy akármi épül a földbe rejtett ital fölé, ezért hozzáférhetetlenné válik.

A trükk persze nem új, legutóbb 2017-ben írtunk hasonló esetről:

Kapcsolódó
Mai hősünk a srác, aki a fesztivál előtt elásott egy üveg vodkát a helyszínen, majd a buli közben kiásta

Megcsinálta azt, ami minden fesztiváljárónak az eszébe jutott már, de soha nem tette meg.

The post Tökéletes módszerrel csempészett be egy liter vodkát a fesztiválra egy amerikai srác first appeared on 24.hu.

Leave a Reply