Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

Madonna ingyenes koncertet adott Rióban, több mint másfél millióan nézték meg

0
Madonna ingyenes koncertet adott Rióban, több mint másfél millióan nézték meg

Azt követően, hogy körbeturnézta a világot, záróakkordként ingyenes koncertet adott Rio de Janeiro tengerpartján Madonna. A becslések szerint 1,6 millió ember volt kíváncsi a 65 éves énekesnőre – írja a Guardian.

Madonna a Celebration turnét zárta a Copacabanán, a légifelvételeken jól látszik, hogy óriási tömeg lepte el a népszerű tengerpartot. A lap azt írja, hogy sokan órákkal, sőt, napokkal korábban elfoglalták helyüket a parton, hogy biztosan jól lhelyük legyen az ingyenes koncerten. A hőség miatt ez kifejezetten nehéz küldetés volt, a helyszínen még késő este, a koncert idején is 27 fok volt. A tűzoltók slaggal locsolták a strandot, a látogatóknak ingyen osztották a vizet, a helyszínen pedig több mint 3000 rendőr teljesített szolgálatot. A brazilokat legutóbb akkor érte éles kritika egy koncert ügyében, amikor Taylor Swift brazil turnéállomásán hőgutában halt meg egy fiatal.

A kétórás koncerten Madonna karrierje legnagyobb slágereit adta elő olyan helyi sztárokkal kiegészülve, mint Anitta vagy Pabllo Vittar. Nem Madonna az első, aki ennyi embert mozgatott meg Rióban: korábban Rod Stewart és a Rolling Stones is milliós tömeget vonzott a helyi tengerpartra

Daniel RAMALHO / AFP

The post Madonna ingyenes koncertet adott Rióban, több mint másfél millióan nézték meg first appeared on 24.hu.

Leave a Reply