Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről
ValóVilág 12: újabb három villalakó mutatkozott be

VV Kikidi, VV Dorka és VV Gina után ma három újabb villalakót mutattak be a Fókuszban, akik vasárnap költöznek be a ValóVilág villájába.

VV Geri 21 éves labdarúgó. Bemutatkozó anyaga szerint sosem hagy ki helyzetet, és imádja az irodalmat – ezzel is szeretné a focistákkal szembeni előítéleteket eloszlatni. Egy József Attila-verset is megpróbált elszavalni, a harmadik sorig jutott.

Nagyon testhezálló nekem ez a műsor: belevaló vagyok, nagy szám van, szeretek a kamerának szerepelni. Szóval szerintem mindenem adott hozzá, hogy jó műsort tudjak csinálni a tévében, és sokan tudják nézni ezt a műsort. Nyilván nem szeretnék proli lenni

– mondta el VV Geri.

A 18 éves VV Bogi határozott, erős személyiségnek tartja magát, „de közben makacs is vagyok nagyon, döntésképtelen is, meg amúgy néha gyenge is” – tette hozzá. Mint kiderült, évek óta szeretne jelentkezni a valóságshowba, de csak most, nagykorúvá válása után tehette meg. A főnyereményből elsősorban egy porszívót szeretne venni.

Már egyszer volt egy ilyen porszívóm, amit imádtam – mert egyébként én ilyen takarítás- meg tisztaságmániás vagyok –, csak elvitte az exem.

VV Reni véleménye szerint nem feltétlen az a jó, amit a társadalom elvár, szerinte mindenki élheti úgy az életét, ahogy szeretné. Nem szereti, ha negatív megjegyzéseket tesznek rá vagy másra a környezetében, vagy ha megpróbálják őt besorolni egy középszerű életbe.

Engem általában nem az idegesít fel, amit mond az ember, hanem ahogy mondja. De az annyira fel tud idegesíteni! Tehát, ha valaki bunkózik, flegmázik vagy sértegeti a másikat, arra nagyon ki tudok akadni. Én ilyen védelmező típus vagyok, ilyenkor egyből odalépek, és mondom, hogy ezt nem így kéne.

Kapcsolódó
ValóVilág 12: Bemutatkoztak a villa első beköltözői

Íme VV Dorka, VV Kikidi és VV Gina.

The post ValóVilág 12: újabb három villalakó mutatkozott be first appeared on 24.hu.

Leave a Reply