Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

„Időnként elég kellemetlenül viselkedtem” – A Házasság első látásra Bogija nem szívesen nézte vissza az eddigi epizódokat

0
„Időnként elég kellemetlenül viselkedtem” – A Házasság első látásra Bogija nem szívesen nézte vissza az eddigi epizódokat

Néhány héttel ezelőtt Gál Bogi is a Házasság első látásra című műsorban mutatkozott be a hazai tévénézőknek A menedzser most a Story magazinnak beszélt arról, hogy a reality első epizódjait nem szívesen nézte vissza, ugyanis úgy véli, voltak helyzetek, amikor nem viselkedett illendően.

Valljuk be, voltak méltatlan pillanataim. Nem szívesen néztem meg az eddigi epizódokat, mert időnként elég kellemetlenül viselkedtem, és túlreagáltam a helyzeteket. Nem voltam elegáns az esküvőn, és a későbbiekben is voltak erős megnyilvánulásaim. A magánéletemben általában mindenkivel megtalálom a közös hangot, éppen ezért éltem meg rosszul, hogy pont a férjemmel nem tudtam kapcsolódni

– magyarázta a lapnak Gál, akinek a szülei nem is vettek részt a kísérletben, mert nem szerettek volna szerepelni, amit lányuk tiszteletben is tartott.

Ennél sokkal zárkózottabban élünk. A család nálam szent, sosem vittem haza egyből a fiúkat, nem kapkodtam el a bemutatást. Egy vadidegent pedig pláne nem szerettem volna a nyakukba akasztani. Úgy voltam vele, ha jól sül el az esküvő, és valóban megvan az összhang közöttünk a férjemmel, akkor majd kamerán kívül, privátban megejtjük a találkozót.

Hozzátette, a szülei hellyel-közzel nézik a műsort, ám nagy meglepetésekben nem volt részük, hiszen a forgatások alatt történtekről rendszeresen tájékoztatta őket. Mint mondta, inkább sajnálják őt.

Tudják, hogy nem olyan vagyok, mint amilyen a tévében lejön rólam, mert amit az elején lehetett látni, az nekem sem szimpatikus.

Az interjú során a negatív kommentek is szóba kerültek. Gál elárulta, hogy számos durva megjegyzéssel és bántó hozzászólással kellett szembesülnie a műsor debütálása óta, melyek közül akadtak, amelyek komolyan megviselték.

Volt olyan, hogy egy napig magzatpózban sírtam, mert rettentő rosszul viseltem azt, hogy én magam is valahol igazat adtam a kommentelőknek, így egyre nagyobb és nagyobb lett bennem a szégyenérzet. Bár tény és való, hogy nem mindig viselkedtem szépen, de azt azért senki nem érdemli meg, hogy azt írják neki, »öld meg magad, mert az mindenkinek jobb lesz.« Pedig rengeteg ilyen és ehhez hasonló levelet kapok…

– osztotta meg a lappal Gál Bogi, aki mint mondja, a forgatások óta már talpra állt, és úgy érzi, hatalmas személyiségfejlődésen ment keresztült.

Sokat puhultam a műsor óta. Türelmesebb, elfogadóbb lettem. Rengeteget beszélgetek magammal, igyekszem önismeretet gyakorolni, és gondolkodom a terápián is.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

STORY
Kapcsolódó
Házasság első látásra: „Nagy tapsot nekik, mert tökéleteset teremtettek” – Bogi sírva üzent szüleinek, akik nem jöttek el esküvőjére

Nem volt túl jó kedve amiatt, mert szülei nem voltak ott az esküvőn.

The post „Időnként elég kellemetlenül viselkedtem” – A Házasság első látásra Bogija nem szívesen nézte vissza az eddigi epizódokat first appeared on 24.hu.

Leave a Reply