Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

Soha nem jártam Kövér László házában, sőt, soha nem beszéltem még vele sem ott, sem máshol. Ezt hajlandó vagyok akár poligráfra, azaz hazugságvizsgálóra kötve is elmondani, hogy mindenki lássa: a Fidesz ellenzéki bőrbe bújt polgármestere hazudik

– így nyilatkozott vasárnapi online sajtótájékoztatóján Jószai Attila DK-s politikus, az ellenzéki párt korábbi szigetszentmiklósi alpolgármestere.

Amint arról beszámoltunk, a szombati Kossuth téri tüntetésen felszólalt Nagy János, Szigetszentmiklós független polgármestere is. Egyebek mellett arról beszélt, hogy 2019-ben az ellenzéki pártok összefogásával lett településvezető, ám hamar rá kellett jönnie, hogy „nincs különbség a régi pártok pártkatonái között.” Azt állította, hogy az első, hivatalban töltött napjaiban visszautasította a DK „megkörnyékezését”, ami után a párt lejáratókampányt indított ellene. Azt is közölte, hogy az általa leváltott DK-s alpolgármester gyakran látogatta meg Kövér Lászlót a helyi házában az utóbbi években, és nem tudja, miről kellett vajon egyeztetnie.

Ezen állításokra reagálva a DK már tegnap jelezte, hogy beperli Nagy Jánost.

Ezt folytatva Jószai Attila a mai sajtótájékoztatóján bejelentette: a Demokratikus Koalíció Nagy János azonnali lemondását követeli Szigetszentmiklós éléről.

Nem történhet meg, hogy egy olyan polgármester haknizzon ellenzéki álcában, aki 6 milliós jutalmat kapott a fideszes képviselőktől azok után, hogy a Fidesz kezére játszotta a várost. Mert nem ellenzéki az, aki bevallottan a saját haverjainak adta oda az útkarbantartásra és őrzés-védelemre szánt közpénzeket, és fideszes módra meghívásos közbeszerzéseken gazdagítja barátait. Mi nem vállalunk közösséget olyan emberrel, akit bűnözői körök mozgathatnak a háttérből, aki Tasnádi Péterrel és társaival szervez rendezvényeket Szigetszentmiklóson. Nagy János nem lopásra és hazudozásra kapott felhatalmazást a választóktól, ezért az azonnali lemondását követeljük!

– ismételte meg követelését a DK politikusa.

The post DK: A szigetszentmiklósi polgármestert bűnözői körök mozgathatják a háttérből first appeared on 24.hu.

Leave a Reply