Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

Két embert kiemeltek a tömegből a rendőrök a pénteki tüntetésen, egy nőt pedig feljelentettek

0
Két embert kiemeltek a tömegből a rendőrök a pénteki tüntetésen, egy nőt pedig feljelentettek

Két embert kiemeltek a rendőrök a péntek esti tüntetésen – írja honlapján a rendőrség.

Mint írják, erre már a hivatalos tüntetés vége után került sor, amikor a résztvevők közül több százan a helyszínen maradtak és a Fidesz Lendvay utcai székházánál dulakodtak a rendőrökkel. A rendőrség beszámolója szerint ekkor ketten a székházat védő rendőrök és a tüntetők közé szorultak, őket a saját biztonságuk érdekében emelték ki onnan. Hozzátették, a tüntetés közben ketten rosszul lettek, hozzájuk mentőt hívtak. Egy nőt pedig „pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt feljelentettek.”

Becslések szerint ötvenezren tüntettek péntek este a Hősök terén a gyermekvédelmi rendszerben áldozatul eső gyerekek mellett. A hivatalos program vége után néhány százan a Fidesz közeli székházához vonultak a Lendvay utcába. Ott rendőrsorfal várta őket, ám kisebb dulakodáson kívül nem történt komolyabb atrocitás.

A tüntetésről élő tudósításban és videóban is beszámoltunk.

Kapcsolódó
Rég látott tömeget és 27 millió forint adományt hozott össze az első influenszertüntetés

Kilenc tartalomgyártó elégelte meg a kegyelmi botrányt követően a magyar gyermekvédelem állapotát és tüntetést szervezett péntek estére a Hősök terére.

The post Két embert kiemeltek a tömegből a rendőrök a pénteki tüntetésen, egy nőt pedig feljelentettek first appeared on 24.hu.

Leave a Reply