Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

Három súlyos baleset is történt kedden hajnalban az utakon egymás után.

Tát és Esztergom között két személygépkocsi ütközött össze a 11-es főút 70-es kilométerénél. A Katasztrófavédelem honlapján közölte, hogy a baleset következtében mindkét jármű az árokba borult. Az úttestre törmelék került, és az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

A 87-es főút 36-os kilométerénél, Gencsapáti és Gyöngyösfalu között frontálisan ütközött össze két személyautó. A Katasztrófavédelem kedd hajnali tájékoztatása szerint az egyik autó az árokban állt meg. A szombathelyi hivatásos, valamint a kőszegszerdahelyi önkéntes tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Egy kamion is felborult a 2-es főúton kedd hajnalban, emiatt Szendehely és Rétság között, az 52-es kilométernél félpályán halad a forgalom. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint letért az útról, a fák közé sodródott, majd felborult a kamion. A baleset következtében egy ember kiesett a járműből. Az esethez a rétsági hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen.

The post Felborult kamion, frontális karambol – több súlyos baleset történt hajnalban first appeared on 24.hu.

Leave a Reply