Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

A Tények Este műsora minden esetben felvételről kerül adásba, így múlt pénteken is

– írja a Telexnek küldött közleményében a TV2, miután Andor Éva, a csatorna bemondója többször is belezavarodott a szövegbe a péntek esti híradóban. A TV2 archívumában is elérhető adásban Andor Éva először a 19. percben tévesen nyolcvanezret mondott nyolcezer helyett, majd gyorsan kijavította magát, ám ezután egy orrszippantást követően váratlanul több másodperces szünet következett, és néhány másodpercre csak a TV2 Tények logója volt látható.

Később pedig az elmondhatatlan MTI-szövegekre panaszkodott, és Szalay-Bobrovniczky Kristóf nevét sem tudta kimondani.

A TV2 most azt írja,

a televízióban látottakban semmilyen baki, vagy hiba nem volt, a cikkben szereplő állításokkal szemben. A felvételek során előfordul, hogy egy-egy felkonfot újra vesznek a stúdióban, jelen esetben is ez történt. A TV2 online felületeire egy belső hiba miatt viszont sajnálatos módon a vágatlan adás került feltöltésre.

Hozzátették, a hibát időközben kijavították, így már az adásban is lement, hibátlan verzió érhető el az oldalaikon.

Hangsúlyozták, „Andor Éva kollégánk felkészültsége, szakmai munkája kiemelkedő, ezt az élő adások során minden nap bizonyítja”, majd azt is megjegyezték, hogy szintén Andor volt a vasárnap esti adásnak a műsorvezetője, amit közel 800 ezren néztek. Így a vasárnapi esti Tények a második helyen végzett a hazai televíziós piac teljes heti nézettségi versenyében.

Kapcsolódó
Mi a közös a Tények hírolvasójában és egy ausztrál légitársaság légiutas-kísérőiben?

Még csak hunyorogni sem kell, hogy hasonlóságot vegyünk észre.

The post Reagált a TV2 Andor Éva bakizós videójával kapcsolatban first appeared on 24.hu.

Leave a Reply