Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

Peller Anna szerint a férfiak össze fogják csinálni magukat Sári Évi prostituált-jelmezétől

0

Sári Évi ma a Reggeli vendége volt, ahol egyebek között az egyik szeptemberben debütáló darabjáról is mesélt a műsorvezetőknek. A színésznő a Pretty Woman színpadi verziójában kapott szerepet, a kételyeket eloszlatva viszont elárulta, nem Julia Roberts filmbeli karakterét (Vivian Wardot), hanem az egyik, szintén prostituáltként tevékenykedő barátnőjét fogja játszani.

Az adás egy pontján Peller Anna megjegyezte, hogy neki már volt szerencséje látni Sári jelmezét, ami szerinte „valami isteni”, és úgy véli, a férfiak össze fogják csinálni magukat, ha meglátják benne a színésznőt.

Elég durva, nem? Mehetek a Rákóczi utcára esténként. Hát ugye, egy prostituált. És nyilván a jelmeznek ehhez kell passzolnia. Úgyhogy amikor volt a jelmez-megtekintés, akkor azért nagyon jókat nevettünk magunkon, hogy úristen, hogy fogok kinézni. De nyilván ez egy nagyon fontos része egy színházi előadásnak, hogy a ruha segítse a karaktert. Hát, ez segíteni fog

– jelentette ki Sári Évi.

The post Peller Anna szerint a férfiak össze fogják csinálni magukat Sári Évi prostituált-jelmezétől first appeared on 24.hu.

Leave a Reply