Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

Vámhídpuszta (Podu Oltului) közelében az állat gazdája kapta rajta a mezőn, hogy a szamarával közösült. A Maszol.ro a helyi sajtó alapján azt írta, hogy a brassói férfit őrizetbe vették, miután a rendőrséget az állat tulajdonosa értesítette.

A gazda, mint szemtanú, a történteket múlt héten jelentette. A Brassó megyei rendőrök a helyszínre kiérkezve azonosították az elkövetőt, egy 27 éves férfit. A nyomozást a Brassó megyei állatvédelmi felügyelet (ASP) rendőrei folytatják zoofília megalapozott gyanújával.

A portál emlékeztet rá, hogy Romániában a zoofília tavaly került be az állatokkal való kegyetlen bánásmód kategóriájába. Az állatokkal való közösülés a törvény szerint 2 évtől 7 évig terjedő börtönbüntetéssel járhat.

Néhány éve, egy arkansasi pár panaszkodott arra a hatóságoknak, hogy évek óta zaklatják a szamaraikat. Egy 49 éves férfi azt állította, csak répával etette az állatokat, ám a biztonsági kamerák felvételei erre rácáfoltak, mire azzal állt elő, hogy marihuánát szívott, és annak hatására viselkedett perverz módon.

The post Hét évet is kaphat a szamárral szexelő férfi first appeared on 24.hu.

Leave a Reply