Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

Úgy elverte a beteges feleségét egy férfi egy kiskőrösi tanyán egy iszákos férfi, hogy 11 bordája eltört. A ágyban fekvő, elhanyagolt, kiszáradt és zavart állapotban lévő asszonyra a tanyagondnok talált rá. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt állítja bíróság elé a férjét.

A főügyészség tájékoztatása szerint a kiskőrösi házaspár 23 évig tartó kapcsolata hullámzó volt az olykor kölcsönös tettlegességig fajuló veszekedések miatt. Időnként szétköltöztek, majd idővel felvették egymással a kapcsolatot és legutóbb 2020 végétől ismét együtt éltek a asszony kiskőrösi tanyáján. A zárkózott életet élő házaspárnak nem voltak látogatói, a feleség nyugdíjából tartották fenn magukat.

A rendszeresen italozó férj gyakran kért pénzt szeszes italra a nejétől, amiből vita kerekedett közöttük. Az asszony egészségi állapota ebben az időszakban jelentősen leromlott, nehezen járt és beszélt, rossz volt a látása és a hallása is.

ugyeszseg.hu

A férj és a feleség között tavaly áprilisban ismét összeveszett, melynek során a férfi a neje fejére, nyakára, és mellkasára mért súlyos ütéseket. 2022 április 29-én a késő délelőtti órákban az ingatlannál megjelenő tanyagondnok talált rá az ágyban fekvő, kiszáradt, elhanyagolt és zavart állapotban lévő asszonyra, akihez azonnal mentőt hívott.

Az asszonynak a bántalmazás következtében 11 bordája eltört és a fejétől a lábáig zúzódásos sérüléseket szenvedett. A sorozat bordatörés miatt ráadásul közvetlen életveszélyes sérülés is kialakult nála. A leromlott egészségi állapotú, idős asszony a hosszú kórházi ápolás ellenére életét vesztette. Az ügyészség börtönbüntetést kért az életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolt férfire.

The post Meghalt a kiskőrösi nő, akit úgy elvert a férje, hogy 11 bordája eltört first appeared on 24.hu.

Leave a Reply