Hír-portál.eu - Hírek Külföldről & Belföldről

Hónapokon át molesztálta egy 31 éves tanárnő 14 éves diákját az autójában

0

Letartóztattak egy 31 éves tanárnőt az amerikai Floridában, miután kiderült, hogy hónapokon át molesztálta egyik 14 éves diákját – jelentette a helyi sajtó. Brittiny Mopez-Murray ellen több vádpontban indítottak eljárást, köztük molesztálás és 16 év alatti gyermekkel folytatott szexuális cselekmény miatt.

A házas drámatanárnő négy éve dolgozott pedagógusként, és 2017-ben az év legjobb kezdő tanár címét is elnyerte az iskolájában, és egészen mostanáig egyetlen egy panasz sem érkezett rá.

A rendőrség közlése szerint a nő augusztusban lépett kapcsolatba a meg nem nevezett diákkal, és azóta több alkalommal is szexelt vele az autójában, több esetben is üzletek parkolójában. A nő a hétvégén bukott le. A hatóságok közlése szerint a fiú nővérének gyanús lett a fiú mobilozása, és megszerezte a fiú telefonját, amin erotikus üzeneteket és fotókat talált, amit a tanárnő és a fiú küldött egymásnak.

Ezt megmutatta az apjának, aki látta, hogy a tanárnő olyan fotókat küldött magáról, amint láthatóak voltak a mellei és a nemi szerve. A rendőrség közlése szerint olyan üzenetváltásokat is találtak, amikben arról beszéltek, hogy „mennyire élvezték a közös szexet”.

A tanárnő nem tett vallomást a rendőröknek, és letartóztatása után letette a 185 ezer dolláros óvadékot, és szabadlábon védekezhet az ellene felhozott vádak ellen.

The post Hónapokon át molesztálta egy 31 éves tanárnő 14 éves diákját az autójában first appeared on 24.hu.

Leave a Reply